Några omdömen av våra kunder:

Vi fokuserar på våra kunder och kvaliteten på arbetet. Vår målsättning är att varje kund blir nöjd och vill rekommendera oss till andra. Kvalitet, hög kompetens och pålitlighet är kärnvärden som bidragit till vårt goda rykte.

Vid önskemål lämnar vi gärna ut namn och nummer på referenskunder.


Renovering inomhus

”Fantastiskt bra! Denis och hans grabbar har gjort ettfantastiskt jobb med mitt vardagsrum och min lägenhet. De har målat målatlister och väggar samt satt upp en fototapet i mitt vardagsrum. De har ocksåfixat/lagat spik- och skruvhål i lister samt målat en dörrkarm. Oerhört snyggtoch proffsigt målar- och tapetseringsjobb. Föredömlig kommunikation, definitivtprisvärt, alltid i tid och rent och snyggt efteråt. Jag är EXTREMT nöjd!”

Benny Norén – Göteborg (2019-10-11 via DoRunner.se)


Tvätt och målning av putsfasad, samt byte av vindskivor & stup- och hängrännor

“Målade vårt putsade hus i Ekebäck samt bytte ut vindskivor och hängrännor. Målarna var väldigt måna om att vi skulle känna oss nöjda. De transporterade även bort gammalt virke och annat som skulle till tippen. De gjorde ett mycket bra jobb och vi är väldigt nöjda.”

Daniel Andersson – Göteborg (2019-08-16 via DoRunner.se)


Tvätt och målning av putsfasad, samt byte av vindskivor & stup- och hängrännor

“Målade vårt putsade hus i Ekebäck samt bytte ut vindskivor och hängrännor. Målarna var väldigt måna om att vi skulle känna oss nöjda. De transporterade även bort gammalt virke och annat som skulle till tippen. De gjorde ett mycket bra jobb och vi är väldigt nöjda.”

Daniel Andersson – Göteborg (2019-08-16 via DoRunner.se)


Målning av fasad samt byte av stup- och hängrännor hos BRF

Tydliga, kommunikativa och gjorde jobbet i tid och med hög kvalitet

“Denis var mycket tydlig och kommunicerade hela tiden vad han tänkte , planerade osv. Han var dessutom mycket noga med att stämma av med oss allt han gjorde. Arbetet höll hög kvalitet och utfördes i tid. Det hela flöt på väldigt smidigt.”

Karin Hartman – Göteborg (2019-06-15 via DoRunner.se)


Målning av trappa – Mycket nöjda med resultatet

“Vi fick hjälp att måla om vår trappa plus räcken/spaljéer. Både Denis och målaren Fati är mycket trevliga och professionella. Vi är mycket nöjda med resultatet och och kan rekommendera er anlita MFD vid liknande jobb.”

Nathalie Jonsson – Göteborg (2019-03-12 via DoRunner.se)


Jättenöjd, bra resultat och lätt kommunikation.

“Fick hjälp med att riva ner strukturtapet, bredspackling, fogning av hörn och målning i 2 rum. Resultatet blev jättebra och jag kommer lätt vända mig till MFD igen om jag behöver hjälp med något nytt. Denis som skött all kommunikation med offerter, fakturor med mera är snabb på att svara och enkel att kommunicera med. Målarna som gjorde jobbet var väldigt trevliga och tillmötesgående och kändes väldigt pålitliga från första stund.”

Carl Höjdén – Göteborg (2018-11-14 via DoRunner.se)


Tvätt och målning av fasad och grund

”Vi är väldigt nöjda, både med kommunikationen, tidsplanen och kvalitén. Företaget är noga med att kunden blir nöjd, till exempel var det inga problem när vi ville ha ytterligare färgprover. Vi kan varmt rekommendera MFD.”

Johan Wåhlström – Göteborg/Askim (2018-10-01 via BraByggare.se)


Slutmålning Hönö

”Efter att kämpat mot väder o vind, så har Denis och hans grabbar gått i mål med målningen av vårt nybyggda hus. Detta gäng är bland de mest seriösa hantverkare alla kategorier jag träffat på, har träffat ganska många under mina 35 år i byggbranchen.
Det är bara att lyfta på hatten…ni har gjort ett fantastiskt jobb, tusen TACK..”

Peter Nilsson – Hönö (2018-09-07 via BraByggare.se)


Fasadtvätt, skrapning samt målning i Landvetter

“Anlitade MFD för fasadmålning av vårt hus. Gjorde ett toppjobb på helheten. Lätta att få tag på samt återkom alltid som vi hade bestämt. Ett grundligt förarbete och ett effektivt jobb av målarna samt en bra kontakt med Denis under hela processen. Ett affärsmannaskap som gjorde att vi kunde avvakta med vissa saker och spara lite pengar samt service i världsklass som jag uppskattar.”

Christophe Olsson – Landvetter (2018-08-10 via MFD.nu)


Fasadtvätt samt målning av suterränghus

“Snabb kommunikation och smidiga att ha att göra med. Slutresultatet var bra, precis som förväntat!”

Anna och Jonas Wahlund – Lerum (2018-08-03 via MFD.nu)


Renovering av träfasad, byt av dörrar, fönster, stup- och hängrännor samt målning träfasad

“Seriöst företag som verkligen värnar om kunden. Vi anlitade MFD för att byta delar av fasaden, måla hela huset samt byta några fönster och dörrar. Vi fick en väl specificerad offert, trevligt bemötande och duktiga hantverkare. Några mindre anmärkningar som vi hade efteråt åtgärdades direkt, utan några problem. Vi kan rekommendera företaget!”

Maria Berglund – Göteborg (2018-08-01 via BraByggare.se)


Fasadtvätt samt målning av villa i Landvetter

”Snabb kontakt efter offertförfrågan. Seriöst bemötande och smidig kommunikation. Killarna gjorde ett noggrant jobb, städade undan efter sig och där vi påpekade missar åtgärdades det snabbt”

Rebecca Grönsroos – Landvetter (2018-07-25 via MFD.nu)


Inomhus – Bredspackling & målning

“Professionellt bemötande, lätta att ha att göra med och kommunikativa. Tog en dag längre än väntat men annars gick allt väldigt smidigt!”

Åsa Stafström – Göteborg (2018-07-07 via DoRunner.se)


Renovering av 2 våningar inomhus

”Vi anlitade MFD för att renovera alla ytskikt i vårt hus i Pixbo. Vi blev mycket nöjda med resultatet och förtaget agerar med stor tydlighet angående offerter, avtal och genomförande. Särskilt uppskattade vi att de som kom till oss och arbetade uppförde sig väl, var i tid och dessutom verkade de ha roligt tillsammans”

Torbjörn Sundström – Pixbo (2018-06-21 via MFD.nu)


Renovering av källare

”Vi är mycket nöjda med MFD. De har hjälpt oss att laga puts på väggar, spackla och måla tak i källare. Snabb och bra service, återkommer gärna vid fler projekt.”

Mathias Johansson – Kullavik (2018-06-18 via MFD.nu)


Fasadtvätt

”Mycket väl utfört arbete och snyggt återställt av saker som har varit i vägen. Bra pris och som blev detsamma, som det utlovades på offerten. Trevlig sms-kontakt med Denis. Rekommenderar gärna detta företag, vilket jag redan har gjort.”

Christina Sandström – Trollhättan (2018-05-10 via BraByggare.se)


Byte av vindskivor, fasadbrädor, dörr mm samt ommålning av fasad & garage

“Som utbildningschef för bland annat en målarutbildning kunde jag via mina lärare få bekräftat att offerten var väldigt bra och extremt noggrant skriven. Kontakten med Denis, arbetsledarna och målarna var i världsklass! Som okunnig kan man ibland känna sig lite dum när man har med fackfolk att göra vilket man inte alls gjorde här. Mycket trevligt och kunnigt bemötande! Behöver jag nämna att utförandet även det var i världsklass? Tack för gott jobb! Vi kommer igen!”

Patrick Ericsson – Torslanda (2017-11-15 via hermods.se)


Byte av vindskivor samt ommålning

“Vi är mycket nöjda med målningen av huset som gjordes när vi var bortresta. Vad som mötte oss när vi kom hem var ett noggrant och väl utfört arbete. Vi är mycket nöjda!”

Erland Berg – Kållered (2017-08-15 via MFD.nu)


Fasadbyte och fasadmålning, stående panel 1,5 plansvilla

“Bra firma. Mycket bra kommunikation. Kanske något dyrare än de billigaste men Denis och killarna gör ett bra jobb och är mycket måna om att kunden ska bli nöjd. Jag är nöjd.”

Henrik Olsson – Billdal (2017-08-13 via BraByggare.se)


Mycket bra samarbete

“Målning av villa. Vi är mycket nöjda med MFD. Det är lätt att få tag på ansvariga, man får alltid återkoppling på alla frågor. Inga långa väntetider. Det är lätt att diskutera hur man vill ha jobbet gjort. Alla medarbetare vi kommit i kontakt med har varit trevliga, tillmötesgående, hjälpsamma. Målningen blir snygg och det lämnas inget skräp eller fläckar kvar. Uppstår något bekymmer är firman snabb på att föreslå fungerande åtgärder. Vi rekommenderar varmt MFD och kommer kontakta dem igen när vi har behov av hjälp, med fastigheten.”

Nina Jonsson – Mölndal (2017-08-02 via DoRunner.se)


Målning träfasad

“Hela processen från start till mål sköttes på ett professionellt sätt. Skriftlig, klar och tydligt uppspecad offert och avtal. Tät kontakt via mail och sms. Arbetet påbörjades innan utsatt tid. Några små detaljer åtgärdades utan problem vid slutbesiktning. Jag rekommenderar Denis eftersom han är mån om att kunden blir helt nöjd.”

Alexander Haegermark – Landvetter (2016-09-23 via BraByggare.se)


Mycket nöjd

“Snabb respons på offertförfrågan, bästa materialval, vänligt bemötande och ett noggrant utfört arbete. Rekommenderar starkt denna firma.”

Carl Gunnar Sjöberg – Nödinge (2016-09-12 via DoRunner.se)


Snabba och supernöjd

 “Väldigt bra jobbat, snabbt och effektivt samt att arbetsledaren kom ofta och följde upp jobbet. Alltid tillmötesgående och trevliga jobbare. Kan verkligen rekommendera denna firman.”

Anna – Landvetter (2016-09-08 via DoRunner.se)


Fasadmålning av hus och garage

 “Mycket väl utfört arbete.”

Toby Andersson – Lilla Edet (2016-09-05 via BraByggare.se)


Bra jobbat

 “Arbetet med att måla om min putsade sydgavel utfördes på ett mycket bra sätt. Uppskattade också att ni la ner tid efter jobbet och städade efter er.”

Lars Granlund – Göteborg (2016-07-05 via MFD.nu)


Målning inomhus – Mölnda

 ”Bra bemötande och slutresultat. Denis gav snabb återkoppling, var mycket tillmötesgående och kunde hjälpa mig med kort varsel. Målarna täckte golv, maskerade ordentligt och slutfinishen blev bra. De städade undan och plockade med sig skräp m.m. Jag skulle anlita Måleri och Fastighetsskötsel Denis igen.”

Johan Ederön – Mölndal (2016-02-16 via DoRunner.se)


Fasadtvätt & målning av villa i Ucklum

 “Jättenöjda. Vi bytte fasadfärg och de måla huset tre gånger, de utförde jobbet snabbt och snyggt och lämnade det fint efteråt.”

Madelene Munk – Ucklum – (2015-10-30 via DoRunner.se)


Fasadtvätt och målning samt snickeriarbeten

 “Vi är mycket nöjda med arbetet som utfördes. Trevligt och vänligt bemötande.Killarna jobbade noggrant och effektivt både vad gäller tvätt och målning. Huset blev väldigt fint och vi fick även hjälp med lite annat som inte var beställt såsom byte av ruttna bräder samt bort forsling av skräp. Vi är supernöjda.”

Annica Bech – Västra Frölunda (2015-10-11 via BraByggare.se)


Mögel- och algtvätt samt målning av större villa i Hålta

 “Supernöjda. Lugna, duktiga, trevliga och noggranna killar som målade vårt hus, trots det dåliga vädret så fungerade allt, det blev även en målning av vår ytterdörr som gjordes mycket fin. Vi kan med hela vårt hjärta rekommendera MFD Måleri och Fastighetsskötsel – Denis.”

Eva & Bengt Alfredsson – Hålta (2015-08-17 via DoRunner.se)


Fasadtvätt samt Målning av hus i Kungälv

 ”God service, välgjort, rent o snyggt!Anlitat MFD för målning av vår husfasad. Denis ( firmaägaren) var mycket tillmötesgående och trevlig att prata med. Målarna var noggranna och arbetade rent och snyggt utan spill och kladd. Är mycket nöjd med utfört jobb! Kan rekommenderas.”

Lisa Granhed – Kungälv (2015-06-17 via Dorunner.se)


Renovering av fasad samt målning

 ”Vi är oerhört nöjda med jobbet. Resultatet blev super! Målarna och snickaren var mycket tillmötesgående, nogranna och vi hade en mycket bra dialog med arbetsledaren under hela arbetets gång. Vi kan verkligen rekommendera dom!”

Rebecca Hätting – Onsala (2015-05-30 via DoRunner.se)


Målning av delar av fasad.

 ”Projektet gällde ommålning av merparten av fasaden av större villa (tvättning, skrapning, grundning, 2 ggr slutstrykning) och av en mindre bod. Arbetet blev synnerligen välgjort och i alla avseenden med stor noggrannhet. Kan varmt rekommendera MFD.”

Sten Börjeson – Göteborg (2015-05-01 via BraByggare.se)


Renovering i Västra Frölunda

 ”Det bästa som finns är när allt blir gjort, som man kommit överens om, och på det sätt och till det pris man kommit överens om. Om dessutom de som utför arbetet är trevliga och omtänksamma, då blir allt perfekt. Exakt på detta sätt utförde Denis Fastighetsmåleri målningsarbeten mm hos oss! Underbart! Vi återkommer om vi behöver mer hjälp!”

Fredrik Wendel – Västra Frölunda (2014-11-27 via BraByggare.se)


Målning av husgavel

 “Kan varmt rekommendera företaget! Proffsigt utfört av duktiga hantverkare. Offerten och tidsramen höll som utlovat. Att killarna samtidigt var oerhört trevliga var ett ytterligare plus.”

Erik Thomsen – Göteborg (2014-10-03 via BraByggare.se)


Måla om radhus + förråd med nytt färgval

 “De lämnade en offert som stämde och var lätta att nå både via telefon och mejl. Bra arbete som utfördes inom förväntad tidsperiod. Mycket trevliga och positiva killar. Skräpade inte ner utan städade upp efter sig. Eloge till snickaren Safet som gjorde ett toppenjobb. Rekommenderar företaget varmt till mina vänner.”

Hannele Magnusson – Partille (2014-10-03 via BraByggare.se)


Målning av en villa plus carport med förråd Onsala

 “Första målarna jag träffat som höll sitt löfte om “inget kladd” all färg på rätt ställe det vill säga på huset.. Lyssnade på åsikter och frågade efter varje sida på huset om det var bra. Åtgärdade de få små misstag som hände utan problem. Självgående och förstående, ett trevligt gäng yrkesfolk.”

Christer Lundberg – Onsala (2014-09-18 via DoRunner.se)


Tilläggsisolering, renovering av balkong samt målning av huset och garaget

Mycket bra resultat, det hade inte kunnat bli bättre. Jag är helnöjd! Bra kommunikation och snabba svar både vad gäller offert och löpande under arbetets gång. Fantastisk duktig snickare. Bortforsling av skräp och städning efter renoveringen fungerade också lysande. Jag kan varmt rekommendera denna firma.

Maria Hedborg – Mölnlycke (2014-08-14 via BraByggare.se)


Målning av husfasaden (ink. fönster, vindskivor och sockel)

 Mycket proffsigt utförande och tidsramen hölls till 100%. Är väldig nöjd med både arbete och personal och kan varmt rekommendera företaget till andra.

Uno Bengtsson– Ödsmål (2014-06-10 via BraByggare.se)


Målning av 1½ plans hus med halvvalmat tak, Trollhättan

 ”Bra arbete som utfördes inom förväntad tidsperiod. Offert som stämde och lätta att nå via mail och telefon. Jag är mycket nöjd!”

Katarina Lund – Trollhättan (2014-06-04 via DoRunner.se)


Byte av entrédörr, fasadbrädor & tvätt och målning av huset

 ”Helt suveräna! Snickaren Safet var fantastisk! Inget att klaga på, lyhörda och jobbade långa dagar och även vissa helger för att bli färdiga i tid, och det blev dom, trots merjobb! Klar och tydlig offert. Rekommenderas varmt!”

Bo Similä – Göteborg (2014-05-21 via BraByggare.se)


Spackling och målning av hel bottenvåning samt nytt innetak

 ”Spacklade, slipade och målade en hel nedervåning bestående av fyra rum på lite drygt en vecka och med mycket gott resultat. Effektiva, noggranna och trevliga. Anlitar dem gärna igen.”

Robert Eliasson – Hisingen (2014-04-28 via BraByggare.se)


Fantastiskt jobb – rekommenderas (Målning / Måleri 30 kvm – Göteborg, Hisings backa)

”Vi är nöjda med hans arbete. Jag vill gärna rekommendera företaget till mina kompisar.”

Sirus – Hisings Kärra (2013-09-05 via DoRunner.se)


Utomhusmålning i Partille

”Snabb besiktning och omg offert. Rimligt pris. Utförande inom angiven tid. Noggrant arbete. Snyggt och prydligt – även städning efter.”

Olov Asp – Partille (2014-04-09 via BraByggare.se)


Proffsigt (Målning av lägenhet i Göteborgs stad – Örgryte)

 ”Snabb och professionell hantering av hela uppdraget, allt från bemötande till själva måleriuppdraget.”

Jonas – Göteborg (2013-08-26 via DoRunner.se)


Vi är helnöjda för ett högkvalitativ utfört arbete (Fasadmålning i Kungsbacka kommun – Onsala)

 ”Snabb initial kontakt, hembesök och offertleverans. Punktliga och höll utlovade tider. Tre man jobbade med uppdraget varför det kunde färdigställas mycket snabbt. De var mycket ordentliga, Skräpade inte ner utan städade upp efter sig. Mycket trevliga och positiva killar.”

Gunnar Dahlgren – Onsala (2013-07-12 via DoRunner.se)


Målning inomhus (Härryda – Mölnlycke)

 ”Denis var pålitlig, arbetade med erfarenhet, arbetet blev perfekt, och han höll tiden städade efter sig. Jag fick hela tiden info om hur och när. Jag bedömer Denis som den bästa målaren jag haft välj han och ni vill bli nöjda Jag är helnöjd, jag har haft kanske 20 stycken som jag har intervjuat, men med Denis räckte det att skicka bilder och ungefär mått, allt var proffsigt gjort.”

Claudia Iversen – Mölnlycke (2013-06-04 via DoRunner.se)


Mycket nöjd (Fasadmålning av hus i Mölndals kommun)

 ”De gjorde jobbet raskt och proffsigt.”

Mats – Mölndal (2013-04-29 via DoRunner.se)


Kan verkligen rekomendera dom! (Målning / Måleri 54 kvm i Göteborgs stad)

 ”Under arbetets gång höll dom lägenheten perfekt! Ingen färg o ingen smuts någonstans. Alltid trevliga o tillmötes gående.”

Tono Guido – Göteborg (2013-04-30 via DoRunner.se)