DoRunner intervjuer MFD – nominerade till “Årets Måleri 2016/2017”

Så beskriver Denis Broqi det att vara egenföretagare. Denis driver sedan 10 år tillbaka företaget Måleri och Fastighetsskötsel Denis som är aktiva i hela Göteborgsområdet. Sedan 2012 har det varit medlemmar på Dorunner och de blev positivt överraskade över vilken skillnad deras medlemskap gjorde för verksamheten.

Idag erbjuder MFD ett komplett utbud av måleri och snickeritjänster i hela Göteborgsområdet för privatpersoner, offentliga byggnader, affärslokaler. Denis berättar att deras fokus ligger på att alltid leverera hög kvalitet på deras arbeten samt att göra varje kund nöjd.

Kvalitet, hög kompetens och pålitlighet är kärnvärden som bidragit till vårt goda rykte!

Anna, en av Denis kunder via Dorunner, instämmer. Hon berättar att kommunikationen med Denis fungerade hur bra som helst och att hon är supernöjd med resultatet efter att de målade om deras hus.

MFD använder en Nöjd-Kund-Garanti, vilket gör att deras kunder känner sig trygga när de anlitar MFD. Deras Nöjd-Kund-Garanti är också en bidragande orsak till varför det har så många återkommande kunder. “Det är också det som är bland det bästa med att vara egenföretagare, att man kommer i kontakt med nya personer dagligen och att hela tiden lär sig nya saker.”

2012 gick de med på Dorunner, något som var nytt för MFD, till en början var de skeptiska men blev snabbt positivt överraskade. Idag är de glada över att vara medlemmar på Dorunner.

Vi har fått många nya och återkommande kunder via Dorunner sedan vi blev medlemmar.

Ett av Denis tips att få fler uppdrag via Dorunner är att alltid göra ett platsbesök hos kunden. De gör personliga besök för att kunna ge tips och råd till kunden. Besöken gör att kunden känner sig trygg, på så sätt får MFD många uppdrag via Dorunner.

Framtidsplanerna är att kunna expandera till fler städer i Sverige samt anställa fler. “Vi vill utvecklas och bli bättre på det vi redan kan”- säger Denis.